De intake bij MTC

content image

Om goed te kunnen trainen in onze trainingszaal dient er eerst een persoonlijk trainingsschema gemaakt te worden. Daarvoor moeten we een inschatting kunnen maken van uw lichamelijke conditie. U krijgt allereerst een vragenlijst om in te vullen. In een persoonlijk gesprek krijgt u nog een aantal specifieke vragen, en wordt uw bloeddruk, gewicht, vetpercentage en lengte gemeten. Om een goed beeld van uw uithoudingsvermogen te krijgen, laten we u een test uitvoeren. Daarbij moet u 8 minuten wandelen op de loopband. Aan de hand van de hartslag aan het einde van de test, kunnen we zeggen hoe uw conditie is. Uiteindelijk wordt, afhankelijk van uw trainingsdoel, uw kracht gemeten. In overleg met u worden er een aantal krachtapparaten uitgekozen, en wordt de kracht bepaalt waarmee u op die apparaten gaat trainen.

Deze intake zal een klein uur duren. 

Een gedeelte van de test is goed te gebruiken als tussentijdse test. Hier bent u dan ook snel mee klaar. Dit gedeelte van de test (bepalen van het gewicht, vetpercentage en waardering van de conditie) duurt maar zo’n 20 minuten. Dit in combinatie met de gegevens van uw eerder gevolgde trainingen geeft voldoende informatie om weer een aantal maanden verder te kunnen. De kosten hiervoor bedragen € 42,=.

Wat nog belangrijk is te vermelden:

- Bedenk voordat u begint waarom u wilt gaan trainen (uw trainingsdoel, zoals conditie verbeteren, gewicht verliezen of onder controle houden, trainen voor een halve marathon o.i.d.).

- Neem makkelijk zittende kleding mee of sportkleding

- Neem uw pinpas mee zodat u meteen kunt afrekenen. Er wordt niet met contant geld gewerkt. De kosten zijn € 67,= voor de intake

- De intake zal voornamelijk overdag gepland worden omdat ’s avonds de trainingszaal open is voor de verschillende groepen.

 

In de trainingszaal werken wij met een 10 of 20 rittenkaart systeem. Deze rittenkaarten zijn 13 weken geldig. De kosten hiervoor zijn: 

10 trainingen 1x per week:               85.00

20 trainingen 2x per week:               165.00