Het MTC is met ingang van 22 mei a.s. weer open voor het sporten. Wij proberen u zo snel mogelijk persoonlijk hiervan op de hoogte te brengen. U kunt ons natuurlijk ook zelf bellen op nummer 030-6561832

Sportiefit

eeft uw kind overgewicht of wilt u dit juist voorkomen? Zou u graag zien dat uw kind meer beweegt? Er zijn veel trends op het gebied van voeding, maar wat is gezond voor uw kind? Meld u kind dan nu aan bij uw huisarts, praktijkondersteuner, diëtiste of (kinder)fysiotherapeut voor Sportiefit.

Sportiefit is een zorgprogramma in de gemeente Bunnik, ontwikkeld door een kinderfysiotherapeut, een huisarts en een diëtist. Het doel van Sportiefit is kinderen op een speelse manier meer te laten bewegen en hen te stimuleren om lekker en gezond te eten.

Het Sportiefit programma duurt tussen de zes en twaalf maanden en is bedoeld voor kinderen op de basisschool die overgewicht hebben of dit willen voorkomen. Na een intake bij de kinderfysiotherapeut en de diëtist wordt voor elk kind een programma op maat gemaakt waarbij er soms in kleine groepjes gewerkt wordt. De consulten bij de kinderfysiotherapeut en diëtist worden vergoed uit de basisverzekering. We werken met verschillende mensen uit de gemeente Bunnik samen.

 

content image